Mai ceva ca-n filme! United echilibrează finala după victoria impresionantă din Harghita

880
Foto: Facebook/ CS United Galați

Campioana en-titre a României, United Galați, a obținut o victorie magnifică în meciul doi al finalei campionatului Ligii I. Băieții lui Florin Ignat s-au impus cu scorul 5-4, după prelungiri, în jocul de la Miercurea Ciuc, cu Imperial, după un joc nebun în care campionii nu au cedat un milimetru de teren în niciuna din cele patru reprize ale jocului.

Jocul s-a desfășurat pe contre, Ciucul a condus 1-0 și 2-1. United a egalat de fiecare dată prin brazilianul golgheter și în Liga Campionilor, Daniel Araujo. 2-2 a fost și scorul după cele 40 de minute obișnuite de joc. În prelungiri gălățenii au condus pentru prima dată în meci, Burdujel, în minutul doi, a speculat intențiile ultra ofensive ale gazdelor și a marcat în poarta lăsată goală de titularul dintre buturi pentru a avea superioritate pe faza ofensivă. Avansul fraged al gălățenilor a rezistat puțin timp, în două minute Ciucul a revenit la conducere 4-3, cu golul de revenire în avantaj marcat în propria poartă de Araujo. Prelungirile din finală se joacă pe durata a doua reprize, iar în a doua secvență a timpului suplimentar a iești la rampă Robert Crișan. Mai exact în finalul prelungirilor, minutul 48, Crișan a egalat la 4, iar când toată lumea se pregătea de prelungiri speranța Galațiului a marcat golul de 5-4 cu zece secunde rămase din prelungiri.

Gălățenii au speculat o inferioritate numerică a harghitenilor, survenită în urma unui cartonaș roșu. O sancțiune asemănătoare au primit și gălățenii, internaționalul Crăciun a fost eliminat, din două galbene.

După cele două jocuri de la Miercurea Ciuc socrul general în finală este 1-1, iar sâmbătă și duminică, în ambele zile începând cu ora 16.00, finala se va relua la Galați cu meciurile 3 și 4. În finală învingătoare va fi declarată echipa ce ajunge prima la trei victorii.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal