Oțelul a realizat scorul campionatului cu CS Făurei

166
Foto: facebook/Oțelul

Prin victoria cu scor record 11-0 de pe teren propriu cu CS Făurei cei de la Oțelul au obținut cea mai consistentă victorie de la promovarea în eșalonul al treilea.

11-0 este și scorul campionatului de până acum în Liga a III-a, din toate cele zece serii. Prin victoria de sâmbătă, Oțelul a egalat performanța celor de la Viitorul Ianca, formație ce a învins în etapa a 13-a cu același scor 11-0 Sportul Chiscani.

Pentru Oțelul, în actuala ediție de campionat, victoriile la scor sunt destul de dese, pe lângă cele 11 goluri marcate în poarta celor de la Făurei, roș-alb-albaștrii au mai marcat de 7 ori, fără să primească, în jocul cu Sportul Chiscani și alte șase goluri în derby-ul județean cu Avântul Valea Mărului.

Pentru SC Oțelul 11-0 nu este cea mai concludentă victorie de la înființare, în sezonul în care a evoluat în primul eșalon județean formația gălățeană a obținut mai multe victorii în care numărul golurilor marcate a fost scris din două cifre, din care se remarcă: 20-1 cu Avântul Drăgănești sau 14-0 cu Bujorii Târgu Bujor.

Cea mai bună ofensivă din Liga a III-a

Cu cele 11 goluri marcate sâmbătă (marcatori: Păun 4 goluri, Cîrjan 3, Răducan, Gavrilă, Stoian, Neagu), Oțelul a urcat la 46 numărul golurilor marcate. Cu 46 de goluri marcate în cele 14 etape scurse până acum Oțelul deține cea mai bună ofensivă din toate ce zece serii de Liga a III-a (100 de echipe).

Într-un clasament al ofensivelor din Liga a III-a Oțelul este urmată de rivala Dacia Unirea Brăila, 41 de goluri, și FCSB 2 (seria a III-a) cu 37 de goluri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal