Oțelul câștigă și fără ”Grig” pe bancă. Victorie pe terenul revelației CSM Bacău

1305
Foto: SC Oțelul/Facebook

Înaintea derby-ului seriei secunde din Liga a III-a cu Brăila, Oțelul a jucat pe terenul revelației returului CSM Bacău, formație neînvinsă în 2021 ce etapa trecută a terminat la egalitate pe terenul principalei urmăritoare a Oțelului, Dacia Unirea Brăila.

Chiar dacă au jucat fără antrenorul principal Petre Grigoraș, absent de pe banca tehnică din cauza unei accidentări, Oțelul s-a impus pe terenul revelației seriei CSM Bacău, scor 3-1, la pauză 1-1, după ce a revenit de la 0-1. După ce băcăuanii au deschis scorul, George Cîrjan a egalat cu aproape cinci minute rămase până la pauză. În partea secundă Oțelul s-a instalat la conducere prin golul marcat de Aurelian Petrache, minutul 71, iar Bogdan Gavrilă, recent intrat pe teren, a marcat din penalty în minutele de prelungiri ale jocului.

Echipa de start a Oțelului a fost: Gabriel Ursu – Cosmin Stoian, Cristian Sîrghi, Stelian Cucu, Costin Ghiocel – Ionuț Neagu, Fernando Dobre -Aurelian Petrache, Alin Nica, Georgian Păun – George Cârjan. În lipsa lui Petre Grigoraș în postură de antrenor principal a fost Sorin Haraga, unul dintre secunzii lui ”Grig”.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat din Liga a III-a Oțelul conduce seria secundă cu 35 de puncte, golaveraj 49-11, trei puncte în plus față de rivala Dacia Unirea Brăila. De altfel, sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 17.00, primele două clasate din serie se vor duela pe stadionul ”Oțelul” într-un meci decisiv pentru câștigarea seriei și accederea la primul baraj de promovare de pe prima poziție.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal