Sfaturi pentru alegerea casei de pariuri online în 2021

Anul 2021 este ideal dacă vrei să îți deschizi cont la o agenție de pariuri online sau dacă ești deja înregistrat pe o platformă, dar vrei să vezi și cum sunt serviciile altui operator. Urmează evenimente sportive majore, precum turneul final al Campionatului European de fotbal și Jocurile Olimpice de la Tokyo, pe lângă Liga Campionilor, Europa League, preliminariile Cupei Mondiale 2022 și o competiție intercluburi nouă, Conference League. Așadar, oferta de pariuri va fi foarte bogată.

Aceste competiții se vor regăsi pe site-urile tuturor caselor de pariuri online, însă nu poți deschide un cont la întâmplare. Sunt mulți operatori de top, iar tu trebuie să faci o alegere, astfel încât experiența pariurilor și profitul obținut să fie la cote înalte.

Ca să îți ușurăm misiunea, îți prezentăm câteva repere după care ar fi recomandat să te ghidezi atunci când decizi unde vei juca la pariuri online:

1. Alege doar operatori licențiați

Nu are niciun sens să riști o amendă de până la 10.000 de lei alegând un operator care este pe lista neagră a a Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc. Sunt multe case de pariuri legale care îți oferă tot ce ai nevoie pentru a fi un parior de succes, poate chiar să faci trecerea la statutul de profesionist. Dacă joci la o agenție care nu operează legal în România, drepturile tale ca și client nu îți vor fi protejate în niciun fel.

2. Compară ofertele promoționale

Toți operatorii de top au oferte promoționale pentru clienții noi, dar valorile și condițiile de acordare diferă. Unii oferă fonduri suplimentarii în funcție de valoarea primei depuneri, alții stabilesc recompensa în funcție de mai multe depuneri consecutive. De exemplu, Casa Pariurilor bonus este compus din recompense pentru primele 3 depuneri efectuate de noii utilizatori.

Nu contează numai câți bani primești „din partea casei”, ci și condițiile de rulaj. O ofertă prin care ți se dau 300 de lei ce trebuie rulați de 8 ori pe cote minimă de 1.40 este mai bună decât una în care fondurile suplimentare sunt de 1.000 de lei dar, pentru a le retrage, trebuie să le joci de 10 ori, pe cote minime de 1.80.

Importanța ofertelor promoționale nu trebuie supraestimată, dar nici ignorată. Dacă pariezi cu cap, prin rulaj poți avea câștiguri însemnate, pe lângă transformarea banilor bonus în bani reali.

3. Alege agențiile cu cea mai bună ofertă sportivă

Cea mai bună ofertă nu se referă la existența sau absența unor anumite competiții. Aproape toți operatorii au pe site cam toate evenimentele pe care merită să pariezi. Diferența se face la nivelul opțiunilor de pariere. De pildă, o agenție oferă peste 260 de opțiuni de pariere pentru un meci din campionatul României, în timp ce la alta găsești doar 70!

Este foarte important să dispui de toată gama de pariuri: pe cornere, pe cartonașe galbene, pe goluri, pe cât mai multe linii asiatice – pentru a juca acoperit sau pentru a plusa, atunci când ești convins că favorita se va impune la o diferență mare de scor.

4. Joacă pe cele mai mari cote

Pare greu de crezut, dar între ofertele agențiilor importante există diferențe uriașe de cote pentru aceeași selecție. Se poate ca victoria unei echipe să aibă cota 1.70 într-un loc și 1.55 în altă parte. Diferența este produsă de mai mulți factori, printre care marja de profit și fluctuația cauzată de volumul de bani plasat pe respectiva selecție.

La aceeași miză de 100 de lei, o asemenea diferență înseamnă un profit mai mic cu 15 lei pentru un bilet jucat la agenția care oferă cota 1.55. Pentru zece bilete, diferența este deja semnificativă, de 150 de lei.

5. Citește cât mai multe păreri

Înainte de a-ți deschide cont, citește cât mai multe recenzii despre casa de pariuri online pe care o consideri potrivită. De asemenea, intră pe forumuri și vezi care sunt părerile pariorilor care au jucat deja acolo. Dacă vrei să transformi pariurile sportive într-o treabă serioasă, trebuie să ții cont de orice detaliu.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.