Start cu punct. CSM Arcada începe play-off-ul cu un meci decis în prelungiri

138

Campionii de la CSM Arcada au câștigat un punct în primul meci din play-off-ul Diviziei A1. Băieții lui Sergiu Stancu au încheiat cu scorul 2-3 jocul de la Zalău cu cei de la SCMU Craiova.

Craiova a intrat mai bine în meci și a condus cu 2-1 la seturi. După 25-13 în setul inaugural gălățenii au egalat situația la general, 1-1, scor 25-22, dar Craiova s-a impus și în setul trei cu 25-16. Gălățenii au revenit și au egalat la 2 situația la seturi după 25-19 în setul patru, iar meciul a fost împins în prelungiri. Setul decisiv, desfășurat sub semnul echilibrului, s-a încheiat cu 17-15 în favoarea formației doljene, după ce campionii au ratat două mingi de meci (14-13, 15-14).

Niels Klapwijk a fost omul meciului cu 33 de puncte realizate. Pentru CSM Arcada au mai punctat: Filip Sestan 17p, Marian Bala 11p, Eugene Stuart 6p, Alexey Nalobin 5p, Mihajlo Stankovic 1p.

Cu cinci jocuri înainte de finalul sezonului CSM Arcada se menține în poziția de lider al campionatului cu 56 de puncte din 21 de jocuri. Gălățenii au un avans de șapte puncte avans față de principala urmăritoare SCM Zalău, 49 de puncte.

Vineri, de la ora 18.00, CSM Arcada va juca cu gazdele de la SCM Zalău, urmând ca sâmbătă, de la ora 18.00, gălățenii să joace cu Steaua ultimul meci al turneului inaugural din play-off.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal