Start furibund de campionat pentru CSM Galați. Victorie cu 12 eseuri marcate

177

Echipa de rugby de la CSM Galați și-a luat avânt încă din prima etapă a noului sezon din Divizia Națională de Seniori. Formația gălățeană a jucat în prima etapă a noului campionat pe ”Municipal” cu cei de la RC Gura Humorului.

Meciul s-a încheiat cu victoria gălățenilor, scor 76-7 (29-7 la pauză), după un joc în care gălățenii au culcat de 12 ori balonul în terenul de țintă advers, de alte opt ori au trecut printre buturile adverse balonul pentru a transforma încercările marcate.

Victoria a fost conturată de formația gălățeană încă din prima parte a jocului, oaspeții s-au apropiat timid de buturile gălățene. Au reușit o singură breșă în defensiva gălățeană la 12-0 și au marcat un eseu, transformat, singura realizare ofensivă a formației din Gura Humorului.

Ionuț Niacșu a marcat 16 puncte, din opt transformări, Ionuț Cucu, Alexandru Bisceanu, Garbriel Dănăilă, Ioniță Nistor au marcat câte două eseuri, Bogdan Frățilă, Eduard Don, George Bulearcă și Nicu Manolachi au contribuit cu câte o încercare.

XV-le de start al Galațiului a fost: 15. Bogdan Frățilă, 14. Ionuț Cucu, 13. Gabriel Partenie (căpitan), 12. George Prunaru, 11. Ioniță Nistor, 10. Ionuț Niacșu, 9. Laurențiu Cocîrlă, 8. Gabriel Dănăilă, 7. George Bulearcă, 6. Jean Don, 5. Emanuel Zaharia, 4. Dragoș Giușcă, 3. Ionuț Platon, 2. Nicu Manolachi, 1. Eduard Don. Rezervele gălățenilor au fost: Lucian Dinu, Roman Cangea, Gabriel Cotici, Lucian Grigore, Cristian Spătărescu, Alexandru Bisceanu, Daniel Josan, Dănuț Lăcătuș. Antrenor: Marius Secuianu.

Pentru CSM Galați urmează meciul de la Arad cu CSU, 17 aprilie, ora 11.00, urmând ca pe teren propriu gălățenii să joace la 24 aprilie, cu CSU Alba Iulia, formația aflată la sezonul de debut în DNS.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal