Start în play-off pentru CSM Galați

259

Echipa de hochei de la CSM Galați începe miercuri, 21 aprilie, cursa pentru titlul de campioană a României. Primul adversar al echipei gălățene în cea mai importantă fază a campionatului, play-off-ul, va fi Sport Club Miercurea Ciuc.

Formația gălățeană a terminat pe doi în sezonul regulat din Campionatul Național de Seniori, cu patru puncte mai mult decât adversarul din semifinale. Ca urmare a poziției superioare de la finalul sezonului regulat gălățenii pot beneficia de meciul cinci, decisiv, la Galați. Seria are programat debutul pentru miercuri și joi, 21-22 aprilie, (ora 18.30), la Galați, Patinoarul ”Dunărea”, jocurile de la Miercurea Ciuc sunt programate pentru sâmbătă și duminică, 25-26 aprilie, iar dacă situația o va impune se va disputa și meciul cinci, miercuri, 28 aprilie, la Galați. În sistemul ”trei din cinci”, echipa care va ajunge la trei victorii va câștiga semifinala și va avansa în următoarea fază a competiției, finala, în timp ce învinsa se va duela pentru medaliile de bronz în finala mică.

Toate jocurile de pe la Galați vor putea fi urmărite în direct (video), pe CSM Galați TV, canalul de YouTube al clubului gălățean.

Avantaj pentru harghiteni în precedentele jocuri din sezon

Au fost cinci dueluri între CSM Galați și SC Miercurea Ciuc înaintea celor din semifinale. Cele două echipe și-au împărțit victoriile în sezonul regulat, CSM Galați s-a impus în jocurile de la Galați, 3-1 și 3-2 (după prelungiri), jocuri disputate în finalul sezonului regulat și abordate de ciucani fără o serie de jucători de calibru din lot. Harghitenii și-au câștigat cele două jocuri de pe teren propriu, 4-1 și 6-3. A existat și un al cincilea meci între cele două adversare din semifinale, la Galați, meci decisiv de calificare în finala Cupei României, joc câștigat de ciucani la limită, scor 3-2.

În cealaltă semifinală, la aceleași date, se întâlnesc CSM Corona Brașov, primul loc de la finalul sezonului regulat, și ACSH Gheorgheni, a patra clasată din prima fază a campionatului. Finala mare a Campionatului Național de Seniori este programată pentru perioada 30 aprilie – 7 mai. Se va disputa tot în sistemul trei victorii din cinci jocuri, echipa mai bine clasată la finalul sezonului regulat va putea beneficia de meciul decisiv pe teren propriu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal