Victorie cu Piteștiul. CSM Galați continuă cursa pentru play-off

126
Foto: Facebook/CSM Galați

Echipa de baschet de la CSM Galați continuă cursa de calificare în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Aflată la Sibiu, acolo unde a disputat două jocuri în LNBM, formația gălățeană a furnizat una din surprizele actualei ediții de campionat și a învins echipa de baschet Argeș Pitești cu scorul 77-73, echipă ce ocupa locul 4 în LNBM înaintea jocului de duminică.

CSM Galați a început meciul în forță și a câștigat primul sfert cu scorul 17-9. Al doilea parțial s-a jucat echilibrat, CSM s-a impus la limită, scor 26-25, dar avansul de la pauza mare a fost de +9 grație sfertului inaugural.

În partea secundă gălățenii și-au menținut avansul consistent pe tabelă, au condus chiar și cu +16, 52-36, după o aruncare de afară a lui Eads. Înaintea sfertului decisiv CSM Galați a intrat cu +11 avantaj, sfertul trei fiind adjudecat de CSM cu 17-15. Argeșenii au încercat revenirea în sfertul decisiv, s-au apropiat la 5 puncte pe finalul jocului, cu 16 secunde înainte de final. Brandon a transformat o liberă, a trecu la +6 CSM în avantaj, Piteștiul a mai marcat o dată cu patru secunde înainte de final, dar victoria nu a putut fi pusă în pericol.

James Eads Lii a fost cel mai bun marcator de la CSM cu 19 puncte, secondat de Davor Konjevic 17 puncte, Traik Bruncevic 12 puncte și Maksim Sturanovic 11 puncte. Pentru CSM Galați au mai marcat: Drew Brandon 8p, George Vlad 5p, Marius Ciotlăuș 5p.

Echipa pregătită de Florin Nini este pe 10 în clasamentul la zi din LNBM cu 7/12 la general. Steaua și CSM Focșani, două dintre echipele cu poziții superioare în clasament au unul respectiv trei meciuri în plus față de formația gălățeană.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal