Victorie cu scor record pentru Oțelul. 11-0 cu Făureiul

921
Foto: SC Oțelul/Facebook

Suporter Club Oțelul Galați a încheiat cu o victorie la un scor record meciul din etapa a 14-a. Pe stadionul ”Oțelul”, formația gălățeană s-a impus cu scorul 11-0 în jocul cu brăilenii de la CS Făurei.

Oțelul și-a făcut meciul ușor, iar la pauză roș-alb-albaștrii au intrat cu un scor categoric, 4-0. Georgian Păun a deschis scorul în minutul 4, tot el a dublat avantajul în minutul 32, însă nu înainte să-și treacă în cont o ratate importantă în minutul 28. În minutul 43 Gabriel Răducan a marcat pentru 3-0, iar Bogdan Gavrilă a stabilit scorul după prima repriză cu golul din minutul 43.

Păun a deschis ostilitățile și după pauză cu o dublă în minutele 53 și 61. În minutul 70 George Cîrjan, recent intrat pe teren, a preluat inițiativa și a marcat de trei ori, minutele 70, 72 și 90. Înaintea golului de ”închidere” a tabelei marcat de Cîrjan, Oțelul a mai punctat de două ori prin Stoian, minutul 81 și Neagu, minutul 88.

Oțelul a început meciul cu formula: Iulian Dinu – Teodor Farcaș, Cristian Sîrghi, Costin Ghiocel, Georgian Păun, Ionuț Neagu, Fernando Dobre, Stelian Cucu, Alin Nica, Bogdan Gavrilă, Gabriel Răducan. Au mai jucat: Marquinhos, Aurelian Petrache, George Cîrjan, Cosmin Stoian și Denis Cireș.

După victoria cu formația brăileană SC Oțelul se desprinde la trei puncte în fruntea seriei secunde din campionatul Ligii a III-a, 32 de puncte, 14 jocuri, urmată de Dacia Unirea Brăila, 29 de puncte, 14 jocuri, CSM Focșani și Sporting Liești ambele cu 26 de puncte, 14 jocuri.

Pentru Oțelul urmează meciul de pe terenul performerei etapei CSM Bacău, 10 aprilie, formație ce a remizat, scor 1-1, în etapa curentă pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila.

Prin victoria scor 11-0 din etapa a 14-a Oțelul egalează ca proporții ale scorului rezultatul din etapa a 13-a dintre Viitorul Ianca – Sportul Chiscani 11-0.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal