Victorie în debutul play-off-ului. CSM Galați conduce 1-0 în semifinala cu Ciucul

602
Sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați au început cu victorie play-off-ul actualei ediții a Campionatului Național de Seniori. În primul meci al seriei semifinale cu SC Miercurea Ciuc gălățenii s-au impus cu scorul 5-2, victorie decisă în urma prestației echipei gălățene din treimea secundă.

După primele 20 de minute din semifinală scorul era egal, 1-1. Harghitenii au deschis scorul în minutul 7, gol marcat de Taratuhkin în situație de superioritate numerică. La aproape două minute distanță CSM Galați a egalat, prin Neznamov, pasă Skachkov și Yemilianenko.

Treimea secundă, cea în care s-a decis câștigătoarea s-a încheiat 3-1 CSM. Mircea Constantin, cu două goluri în trei minute, a fost decisiv pentru gălățeni. Prima dată Constantin a marcat în minutul 31, pasă Machala, apoi în minutul 34 hocheistul de la CSM a dublat avantajul gălățean prin intermediul unui gol marcat în situație de inferioritate numerică. Ciucanii au revenit la 3-2 în minutul 38, gol Taratuhkin, iar în finalul treimii de mijloc Skachkov, pasă Paior, a refăcut avansul de două goluri ale gălățenilor, gol marcat în superioritate numerică de formația gălățeană.

Golul de 5-2 a fost marcat de Aleksander Neznamov, șut din spatele liniei albastre, în poarta rămasă goală, pentru a crea superioritate în atac, a harghitenilor.

Lotul CSM Galați:

  • Onodi Ottto, Szopos Magor (rezervă) – portari;
  • Nagy Istvan, Mikhail Rybalko – Evgeni Yemilianenko, Albert Polinin – Cătălin Berdilă (căpitan), Ciprian Țapu – fundași;
  • Aleksander Neznamov, Evgeni Skachkov, Sergei Paior – Anton Butochnov, Vitalii Kyrychenko, Konstantin Makarov – Patrik Machala, Denis Zabludovsky, Mircea Constantin – Biro Matyas, Yevgeni Lymansky, Szopos Otto – atacanți;
  • Vadim Shakraichuk, Cornel Chiriță – antrenori.

CSM Galați conduce cu 1-0 în seria din semifinale cu SC Miercurea Ciuc, iar joi, de la ora 18.30 se va juca și meciul doi dintre cele două echipe, de asemenea în direct la CSM Galați TV (YouTube).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal