Avântul Valea Mărului a încheiat campionatul pe loc de baraj pentru menținere

500
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Victoria din ultima etapă, scor 2-0, de pe ”Portul Roșu” cu CSM Bacău, a fost doar de palmares pentru cei de la Avântul Valea Mărului. Soarta echipei din Valea Mărului în Liga a III-a era deja stabilită, formația gălățeană va avea de susținut un baraj pentru menținerea în eșalonul trei.

Sezonul regulat a fost încheiat de formația din Valea Mărului pe locul 8 cu 13 puncte. Cele 13 puncte acumulate în 18 jocuri plasează gruparea vălmăreană drept cea mai slabă echipă de pe locul 8, din toate cele zece serii, și vor juca baraj pentru menținerea în Liga 3.

Pentru a evolua și din sezonul viitor în eșalonul trei cei de la Valea Mărului vor juca un baraj cu o câștigătoare a jocurilor de baraj între echipele câștigătoare din Liga a IV-a.

Avântul Valea Mărului, formație promovată în Liga a III-a în acest sezon în urma unor jocuri de baraj, ar putea să nu dispute baraj de menținere, datorită numărului mai mic de 21 de echipe ce vor proveni din Liga a IV-a, o parte din județe, printre care și Galați, nu au demarat campionatele județene. ”În situația în care numărul echipelor din Liga a 4-a care se vor regăsi în situația de a disputa baraj de menținere/promovare în Liga a 3-a va fi mai mic de 21, atunci numărul de echipe din Liga a 3-a care participă la baraj se va reduce în mod corespunzător”, comunicat FRF.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal