Barajul Oțelul – Brăila se vede în direct la Digi Sport

6361

După ce a trecut de Foresta Suceava cu scorul general 3-0 SC Oțelul a avansat în faza finală a barajului de promovare în Liga a II-a. În dubla decisivă pentru accederea în eșalonul secund Oțelul va juca cu rivala Dacia Unirea Brăila. Cum interesul pentru meciul Oțelul – Brăila este la cote ridicate, jocul va fi transmis în direct de Digi Sport, canalul cu tematică sportivă a grupului RCS&RDS.

Meciul dintre Oțelul și Brăila este programat să se dispute sâmbătă, 22 mai, de la ora 13.30, pe Digi Sport 1.

Cel mai probabil meciul de pe stadionul ”Oțelul” se va disputa fără spectatori. Clubul gălățean a făcut demersuri pentru a organiza jocul de baraj cu 25% dintre spectatori în tribune.

”SC Oțelul Galați informează comunitatea de suporteri faptul că managementul clubului a înaintat toate solicitările către autoritățile competente pentru a permite accesul spectatorilor la partida SC Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila. Clubul nostru este renăscut din pasiunea suporterilor pentru culorile roș-alb-albastre, pentru tradiția fotbalului și pentru mândria orașului, iar prezența fanilor ar fi decisivă în acest baraj de promovare. Până la emiterea unui protocol ce va prevede regulile de acces în arenele sportive, clubul încearcă toate căile legale de a avea suporterii alături, așa cum bine știm că și suporterii și-ar dori să încurajeze echipa de pe stadion. Mingea este acum în terenul autorităților competente, sperăm în conștientizarea faptului că fotbalul este un adevărat fenomen social, un sport care se desfășoară pentru public, iar scopul acestuia trebuie să fie îndreptat mai mult către susținătorii activi din arenele sportive”, comunicat SC Oțelul.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal