CSM Galați a câștigat bronzul în CN după 6-3 în meciul trei cu ACSH Gheorgheni

389
Sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Medalia de bronz din Cupa României a fost dublată de hocheiștii de la CSM Galați cu medalie de aceeași culoare în Campionatul Național de Seniori. Meciul trei al seriei din finala mică cu cei de la ACSH Gheorgheni a fost câștigat de formația gălățeană cu scorul 6-3 (2-2, 3-0, 1-1), victorie sinonimă cu medaliile de bronz în competiția internă.

Victoria din meciul de la Gheorgheni a fost conturată de formația gălățeană în treimea de mijloc. După 2-2 la prima pauză, cu CSM egalând de fiecare dată (au marcat Machala, pasă Irimia, pentru 1-1 și Nezanmov pasă Skachkov, pentru 2-2), jucătorii Galațiului s-au impus cu 3-0 în repriza a doua. Makarov, pasă Skackov, a trecut CSM în avantaj 3-2, apoi rusul a urcat avantajul la 4-2, pasă Skachkov, nu înainte ca Neznamov să irosească o importantă ocazie de a marca, pe contraatac singur cu portarul harghitenilor. Parțialul 3-0 a fost închis de golul lui Butochnov, pasă Makarov. În ultima treime a jocului gazdele au revenit la 5-3, însă doar un minut a ținut avansul de două goluri pe tabelă, Aleksander Neznamov a stabilit scorul final, 6-3 CSM după o cursă solitară din propria treime.

Lotul CSM Galați:

  • Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari;
  • Nagy Istvan, Mikhail Rybalko – Evgeni Yemilianenko, Albert Polinin – Cătălin Berdilă, Ciprian Țapu – Biro Otto – fundași;
  • Patrik Machala, Aleksander Neznamov, Sergei Paior – Anton Butochnov, Konstantin Makarov, Evgeni Skachkov, Biro Matyas, Mircea Constantin, Adrian Irimia – Yevgeni Limansky, Denis Zabludovsky, Vitalii Kyrychenko, Szops Otto – atacanți;
  • Vadim Shakraichuk, Cornel Chiriță – antrenori.

Cu scorul general 3-0 CSM Galați a câștigat finala mică a Campionatului Național de Seniori după victoriile 6-4 și 4-3 de la Galați și 6-3 de la Gheorgheni. Este a doua medalie câștigată de CSM Galați în Campionatul Național după cea de argint adjudecată de formația gălățeană în sezonul 2018-2019.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal