CSM Galați e-n play-off!

180
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de baschet de la CSM Galați a reușit să obțină accesul între cele mai bune opt echipe din Liga Națională de Baschet Masculin. Formația pregătită de Florin Nini a încheiat sezonul regulat pe locul opt și va juca în faza secundă a Ligii, play-off-ul.

Accesul în grupa superioară din LNBM a fost obținut de formația gălățeană în urma ultimului meci din sezonul regulat. Gălățenii aveau nevoie ca Dinamo, principalul adversar pentru locul de play-off, să piardă meciul restant cu Argeș Pitești. Meciul de închidere a sezonului regulat a fost cedat de Dinamo cu 75-100, în fața fostei echipe a lui Florin Nini, Argeș Pitești.

CSM Galați a terminat prima parte de campionat pe locul 8 cu 11/15 la general, același număr de victorii ca al celor de la Dinamo, departajarea celor două echipe s-a făcut la meciurile directe, băieții lui Florin Nini s-au impus în cele două jocuri din campionat, 82-75 în tur, la București, și 86-76 la Galați.

U-BT Cluj-Napoca, adversarul din play-off

A opta clasată după sezonul regulat CSM Galați va juca în primul tur de play-off cu câștigătoarea fazei I de campionat, U BT Cluj-Napoca. În primul tur de play-off se joacă după sistemul ”cel mai bun din trei jocuri”. Seria are programat debutul pe terenul echipei mai bine clasată la finalul sezonului regulat. În sfertul de finală U BT Cluj-Napoca – CSM Galați se vor juca două meciuri la Cluj-Napoca, duminică și marți, 16 și 18 mai, iar dacă v a fi cazul meciul decisiv se va juca la Galați, joi, 20 mai.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal