CSM Galați începe misiunea imposibilă din play-off

299
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Cea mai importantă fază din LNBM, play-off-ul, își are programat debutul duminică, 16 mai. În duelul inaugural al optimilor de finală din Liga Națională echipa pregătită de Florin Nini va avea de înfruntat U BT Cluj-Napoca, una dintre cele mai înzestrate echipe din punct de vedere financiar din LNBM.

Misiunea gălățenilor din turul I al play-off-ului este aproape imposibilă. Formația din Cluj-Napoca reprezintă unul dintre granzii campionatului, una dintre cele mai înzestrate echipe din punct de vedere financiar din LNBM. Mai mult, clujenii au câștigat sezonul regulat din Liga Națională cu 23 de victorii și 3 înfrângeri, în timp ce formația pregătită de Florin Nini a prins play-off-ul cu 11/15 la general, formația gălățeană a ocupat locul de play-off în dauna unor echipe cu bugete mai bune, precum Dinamo sau Steaua.

Clujenii sunt în avantaj și în ceea ce privește meciurile directe din acest sezon, U BT a câștigat cele două meciuri cu 88-60 la Cluj-Napoca și 80-65, meci disputat în cadrul turneului de la Târgu Jiu.

În primul tur al play-off-ului se va juca după sistemul două victorii din maximum trei jocuri. Seria va debuta duminică, 16 mai, de la ora 19.00, la Cluj-Napoca, meci ce va fi transmis în direct de FRB TV, YouTube, după o zi de pauză se va juca și meciul doi, tot la Cluj-Napoca, de la ora 18.00, în direct la Digi Sport. Dacă după două jocuri cele două echipe vor fi la egalitate se va disputa și meciul trei gălățenii vor avea șansa unui meci pe teren propriu, joi, 20 mai.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal