CSM Galați își joacă locul în play-off la ”Polivalentă”

89
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Galați va susține la 6 și 7 mai, jocurile din ultimul turneu din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația pregătită de Florin Nini va susține două meciuri, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, decisive pentru calificarea în faza secundă a campionatului, play-off-ul.

Joi, 6 mai, începând cu ora 19.00, cei de la CSM Galați vor juca cu Dinamo, iar a doua zi, tot de la ora 19.00, echipa pregătită de Florin Nini va primi replica celor de la SCMU Craiova.

Turneul de la ”Polivalentă” este abordat de CSM Galați de pe locul opt, ultimul care asigură prezența în play-off, cu 10/13 la general, același număr de victorii ca al adversarului direct Dinamo. Gruparea bucureșteană ocupă locul 10 în clasamentul la zi din LNBM cu 10/12 la general. Alături de CSM Galați în lupta pentru locul opt mai sunt infiltrați și cei de la Steaua, locul nouă în clasamentul la zi cu 9/15 la general.

La turneul de la Sala Sporturilor ”Dunărea” sunt programate câte două jocuri pe zi. Joi, de la ora 16.00, SCMU Craiova va juca cu CSM Târgu Jiu, iar vineri, de la aceeași oră se va juca CSM Târgu Jiu-Dinamo. Toate cele patru jocuri vor fi transmise în direct de canalul de YouTube al Federației Române de Baschet.

În afara celor două jocuri de la ”Polivalentă” CSM Galați mai are de jucat un meci, restant din etapa a XVII-a, la Sibiu, Sala ”Transilvania”, cu CSM CSU Oradea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal