CSM Galați redevine lider în DNS după înfrângerea în prelungiri cu Năvodariul

199

Chiar dacă a condus cu 21-0 după primele 25 de minute de joc, echipa de rugby de la CSM Galați a încheiat meciul de pe teren propriu din etapa a V-a DNS cu CS Năvodari doar cu bonusul defensiv, scor 27-28.

În derby-ul etapei a V-a CSM Galați a primit replica pe teren propriu a celor de la CS Năvodari, vicecampioana DNS. Formația gălățeană a început meciul lansat cu trei încercări marcate în primele 25 de minute, toate eseurile trimise printre bețe de uvertura Ionuț Niacșu. La pauză s-a intrat cu 21-10 avantaj CSM, formația din Năvodari a revenit pe final și a marcat prima încercare în prelungirile reprizei de debut (minutul 40+8!).

După pauză cei din Năvodari au echilibrat tabela, dar gălățenii au revenit, iar la finalul timpului regulamentar de joc conduceau cu 27-25. Meciul s-a decis la ultima fază, echipa din Năvodari a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, tot în prelungiri (la fel ca în prima parte), penalitate transformată de constănțeni.

Punctele formației gălățene au fost marcate de: Alexandru Ungureanu, Cristian Spătărescu, Eduard Don – câte un eseu, Ionuț Niacșu, trei transformări și două lovituri de pedeapsă.

CSM Galați redevine lider în DNS

Prin punctul bonus obținut de gălățeni ca urmare a înfrângerii la mai puțin de șapte puncte CSM Galați revine pe primul loc în DNS. După cinci din cele nouă etape ale turului CSM Galați conduce cu 16 puncte patru puncte bonus, (5 jocuri), un punct mai mult decât echipa de pe locul doi RC Bârlad (4 jocuri). De altfel, etapa viitoare CSM Galați va juca chiar pe terenul formației din Bârlad, 22 mai, ora 11.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal