Grigoraș: ”Am vorbit frumos la pauză”

975
Foto: Facebook/SC Oțelul

În manșa tur a fazei preliminare din barajul de promovare în Liga a II-a SC Oțelul s-a impus cu scorul 3-0 în meciul de pe teren propriu cu Foresta Suceava. Roș-alb-albaștrii au marcat toate cele trei goluri imediat după pauză într-un interval de timp de aproape zece minute, 58, 64, 67, după o primă repriză nu tocmai reușită.

La finalul jocului antrenorul Petre Grigoraș a declarat că nu și-a certat jucătorii la vestiare după evoluția din prima repriză. ”Am vorbit frumos cu ei și le-am explicat. Am vorbit destul de lejer, nu am țipat la ei, am constatat anumite greșeli din prima repriză și am convenit să nu le mai facem după pauză. Am făcut și o schimbare introducându-l pe Buș (Cârjan), după aceea pe Stoian și Sevastian. Sunt foarte mulțumit de jucători, de rezultat, într-un meci de calificare nu poți să ai două mii de ocazii. Este un rezultat bun, plecăm cu prima șansă pentru returul de la Suceava”, a spus Grigoraș.

Nu au lipsit problemele medicale din lotul Oțelului, doi dintre jucători au fost schimbați din cauza unor probleme medicale. ”Știam că Dan Popescu nu poate duce tot meciul, știam de la început ce probleme aveam. Trebuia să fiu mai atent să nu-l folosesc pe Cristi Sârghi. El avea probleme medicale, iar din dorința de a juca s-a reaccidentat și s-ar putea să-l pierdem pentru o perioadă mai lungă. Mai sunt meciuri de jucat, cel puțin un meci, avem nevoie de toți jucătorii”, a declarat Petre Grigoraș.

Manșa retur din faza preliminară a barajului de promovare în Liga a II-a este programată pentru sâmbătă, 15 mai, de la ora 17.30, pe stadionul ”Areni” din Suceava.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal