Grigoraș apreciază revenirea spectatorilor în stadioane. ”Este altceva cu spectatori în tribune”

858
Sursa foto: ascotelul.ro

SC Oțelul – Dacia Unirea Brăila a fost al doilea meci din România ce s-a disputat cu spectatori în tribune, după pandemia de coronavirus. La jocul de pe stadionul ”Oțelul” au asistat peste 1.000 de spectatori, o mare parte din fani nu au putut intra pe stadion din cauza restricțiilor în ceea ce privește normele sanitare în vigoare privind accesul pe arenele sportive. Antrenorii celor două echipe implicate în barajul de accedere în liga secundă au salutat revenirea spectatorilor la meciurile de fotbal.

”A fost plăcut, eu am trăit momente și mai fericite pe acest stadion decât cel de sâmbătă, cu tribunele pline. Clar este altceva cu spectatori în tribune, e altă motivație pentru fiecare. A fost un spectacol agreabil atât în tribune cât și pe teren”, a spus Petre Grigoraș, antrenorul de la SC Oțelul.

Tehnicianul oaspeților, Florentin Petre, a apreciat comportamentul spectatorilor prezenți la stadionul ”Oțelul”, asta deși antrenorul Brăilei a fost apostrofat de fanii roș-alb-albaștri. ”Mă bucur foarte tare că au revenit suporterii în tribune, mi-a plăcut atitudinea lor la acest joc, chiar dacă m-au înjurat, nu este nici o problemă. Mă bucur că au venit la stadion, aș fi vrut să fie un număr mai mare pentru că fotbalul fără suporteri, fără spectatori, este foarte dificil. M-a bucurat revenirea spectatorilor în tribune, aștept ca pe viitor să-i lase să intre cât mai mulți”, a spus Florentin Petre. ”La Însurăței, acolo unde își dispută meciurile de pe teren propriu Dacia Unirea Brăila, avem o tribună mică, cam cât un sector cât este la stadionul ”Oțelul”. Dar, suporterii vor fi pătimași, vor sta pe garduri, îi așteptăm în număr cât mai mare, fotbalul are nevoie de suporteri”, a declarat Florentin Petre despre așteptările legate de suporterii ce vor fi prezenți la meciul retur al finalei barajului.

Returul finalei barajului de promovare în Liga a II-a SC Oțelul – Dacia Unirea Brăila este programat să se dispute duminică, 30 mai, începând cu ora 14.30, pe stadionul ”Orășenesc” din Însurăței, județul Brăila. Jocul va fi transmis în direct de DigiSport 1 și LookSport 1. În tur cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal