Grigoraș, după ratarea promovării: ”Am pierdut împreună un an, poate mai mult!”

3118
Foto: Facebook/SC Oțelul Galați

SC Oțelul a ratat promovarea în Liga a II-a după ce a pierdut finala de accedere în eșalonul superior cu Dacia Unirea Brăila. După 1-1 (1-0) la Galați, Oțelul a pierdut manșa retur a finalei cu Dacia Unirea Brăila, scor 0-1 (0-0). Antrenorul roș-alb-albaștrilor, Petre Grigoraș, consideră un an pierdut sezonul în curs, în care Oțelul a evoluat în eșalonul trei și nu a reușit accederea în liga superioară.

Din păcate nu am reușit să înscriem astăzi, pentru că ăsta era scopul nostru, să înscriem. Băieții au vrut, au dorit, din păcate nu am fost atât de siguri în fața porții. Neînscriind, chiar dacă nu primeam acel gol pe final oricum am fi ratat… Îmi pare rău că s-a ratat, am pierdut împreună un an de zile, poate mai mult, regret enorm că nu am reușit să câștigăm, dar așa este sportul întotdeauna cel care își dorește mai mult și realizează. Îmi pare rău pentru Galați, pentru echipă, s-au făcut eforturi mari în această perioadă, și acum în finală nu am reușit să concretizăm ce ne-am propus”, a spus Grigoraș la Digi Sport imediat după meci.

Pentru SC Oțelul este al patrulea sezon consecutiv de Liga a III-a încheiat cu ratarea promovării, deși la debutul campionatului gruparea roș-alb-albastră și-a anunțat intențiile de accedere în liga secundă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal