Onorabil! CSM Galați s-a oprit în sferturile LNBM

134
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Chiar dacă a pornit în noua ediție de campionat cu gândul salvării de la retrogradare, echipa de baschet de la CSM Galați și-a îndeplinit cu brio obiectivul, dar a și pătruns în elita baschetului de la noi. Cu Florin Nini revenit pe banca unei echipe din Galați din debutul sezonului, formația de baschet de la CSM Galați a atacat timp de două zile play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin, misiune mai mult decât imposibilă, adversara a fost U BT Cluj-Napoca, nimeni alta decât echipa ce a câștigat sezonul regulat din Liga Națională cu doar trei înfrângeri.

Rezultatele din faza de play-off nici nu mai contează, Clujul s-a impus cu 2-0 la general, după două meciuri disputate pe terenul ”balaurului”. Din cauza unui sistem competițional ”inedit” formația gălățeană nu a beneficiat de un meci pe propriul teren în faza de play-off.

Alături de ei CSM Galați a reușit performanța de a se califica în play-off și să depășească echipe cu bugete mai consistente: Davor Konjevic, Kendarrius Hamilton, Andrei Gherman, James Eads, Tarik Bruncevic, Joshua Brown, George Vlad, Adrian Vaida, Maksim Sturanovic, Mihai Grecu, Marius Ciotlăuș, Cristian Câmpeanu, Rareș Ardelean. Antrenor: Florin Nini. Staff-ul tehnic a fost completat de: Cătălin Ștefănescu și Bogdan Bălănică.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal