Oțelul începe finala barajului. ”Sperăm să vină și timpul nostru”

1045

După 3-0 scor general în barajul cu Foresta, fotbaliștii de la Oțelul mai au de trecut de un singur adversar pentru a accede în Liga a II-a. În faza finală a barajului din Liga a III-a Oțelul se duelează cu Dacia Unirea Brăila pentru un loc în viitoarea ediție a ligii secunde. Jocul de pe stadionul ”Oțelul” se va disputa cu spectatori în tribune. Va fi primul joc din România ce se va disputa cu spectatori în tribune, după ce pandemia s-a instalat în România.

Optimism înaintea finalei

Oțelul a câștigat seria din Liga a III-a și abordează încrezător finala de promovare în eșalonul superior. ”Sperăm să vină și timpul nostru, așa cum dorim cu toții. Va fi un meci de luptă, cu ambiții mari de tot. E clar că echilibrul va exista 100% pentru că-i cunoaștem, ne cunosc și ei pe noi. Sperăm ca noi să fim mai dornici de o anumită revanșă iar la final să ne putem bucura”, a spus antrenorul Oțelului, Petre Grigoraș. Experimentatul tehnician gălățean consideră că promovarea în eșalonul superior va fi tranșată în manșa retur a finalei, meci ce este programat să se dispute la Însurăței, județul Brăila. ”Este o dublă, nimic nu se poate decide în primul meci. Jucăm pe teren propriu, așa au decis sorții, dar sunt convins că promovarea se va juca în al doilea meci”, a declarat ”Grig” pentru Oțelul TV.

Nu contează rezultatele din sezonul regulat”

Chiar dacă Oțelul a pierdut cele două meciuri din campionatul Ligii a III-a cu Brăila, 2-3 la Însurăței și 1-2 în jocul de la Galați, antrenorul Oțelului nu consideră un dezavantaj rezultatele din prima fază de campionat. ”Pentru mine nu contează aproape deloc că Brăila a câștigat cele doua meciuri din sezonul regulat. La Brăila am pierdut 2-3, dar până în minutul 70, când au apărut câteva nesincronizări și am avut un jucător care a iești accidentat, Brăila nu și-a creat ocazii de gol. Personal cred că au fost două meciuri echilibrate în care neșansa ne-a privat de victorii. Nu consider că este un dezavantaj, sper ca nici jucătorii să nu considere un handicap, din contră să considere o revanșă față de cele două înfrângeri din campionat”, a declarat Grigoraș pentru Oțelul TV.

Primul meci din finala de promovare în Liga a III-a Oțelul – Brăila este programat să se dispute sâmbătă, 22 mai, începând cu ora 13.30, pe stadionul ”Oțelul”. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport și Look Sport.

Cu spectatori în tribune!

Barajul Oțelul-Brăila va fi primul meci din România ce se va disputa cu spectatori în tribune, 25% din capacitatea totală. Pe stadion vor avea acces persoanele vaccinate, în cazul cărora au trecut cel puțin 10 zile de la efectuarea rapelului, cele care prezintă la intrare un rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cele care fac dovada unui rezultat negativ al unui test antigen nu mai vechi de 24 de ore. Detalii despre accesul fanilor în tribune pot fi găsite aici. Biletul de acces la meci va costa 10 lei și poate fi achiziționat de la stadionul ”Oțelul”.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal