Ajax Dulcisimo, în urna a treia la tragerea la sorți pentru grupele CN

134
Foto: Facebook/Arena Barieră Galați

Ajax Dulcisimo, una dintre cele mai titrate echipe din minifotbalul gălățean, va reprezenta Campionatul de Minifotbal Galați și la turneul din 2021 al Campionatului Național. La ediția din acest an a turneului final vor participa un număr restrâns de echipe, doar 16, cele mai bune 15 echipe din România, calificate în urma Supercupei, plus reprezentanta gazdelor.

Cele 16 echipe de la turneul final vor fi împărțite în patru grupe de patru echipe, iar pentru stabilirea grupelor echipele au fost repartizate în patru urne valorice de patru echipe. Reprezentanta Galațiului, Ajax Dulcisimo, a fost repartizată în urna a treia valorică și va avea de înfruntat doi adversari mai bine cotați pentru accederea în următoarea fază a competiției naționale.

În prima urnă, cea a capilor de serie au fost repartizate echipele: Nova Vita Târgu Mureș, Glissando Timișoara, Premiere Arad și Real Team Iași. În a doua urnă valorică FMR vor fi cei de la: Gloden Boys Bacău, Borussia Hermanstadt Sibiu, AEK Oradea și Luciano Arad.

Alături de Ajax Dulcisimo, în urna a treia, au mai fost repartizate echipele: HDS Drobeta Turnu Severin, MFC Ploiești și Chedra Tax Ploiești, în timp ce din urna a patra vor proveni echipele: Reggio Brașov, FC Buzău, Arsenal Inel 2 Constanța și Boromir Râmnicu Vâlcea.

Turneul final al Campionatului Național de minifotbal se va disputa între 2 și 4 iulie, la Râmnicu Vâlcea ”Arenele Traian”. La finalul meciurilor din grupe primele două clasate vor accede în turul doi, faza sferturilor de finală, în timp ce echipele clasate pe locurile trei vor continua competiția în Cupa ”Boromir”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal