Debut dificil de Campionat Național pentru Ajax Dulcisimo

392
Foto: Facebook/Arena Barieră Galați

Ajax Dulcisimo, reprezentanta Galațiului în elita minifotbalului din România, nu va avea parte de un program facil la turneul final al Campionatului Național de Minifotbal. Formația gălățeană, repartizată în Grupa B la tragerea la sorți va începe competiția contra celui mai bine cotat adversar din faza grupelor.

În urma stabilirii programului turneului final Ajax Dulcisimo va debuta în turneul de la Râmnicu Vâlcea contra celor de la FC Premiere Arad – medaliata cu bronz la recenta ediție a Supercupei României, formația ce provine din prima urnă valorică. Jocul este programat să se dispute vineri, 2 iulie, începând cu ora 15.00.

A doua zi, sâmbătă, 3 iulie, de la ora 9.00, Ajax Dulcisimo va juca cu o altă echipă ce a pătruns în fazele superioare la Supercupă, AEK Oradea – sfert finalistă la competiția criteriu de calificare la Campionatul Național, formație ce s-a remarcat la prima competiție națională din acest an cu defensiva intactă, a încasat doar un gol în tot turneul.

Tot sâmbătă, 3 iulie, dar de la ora 18.00, formația gălățeană va juca ultimul meci din grupă cu cei de la Reggio Brașov, echipă ce la tragerea la sorți a fost repartizată în urna a patra valorică. La finalul meciurilor din grupe primele două clasate vor obține calificarea în faza sferturilor de finală, în timp ce echipele clasate pe locul trei vor continua competiția dar în Cupa Boromir.

Ediția 2021 a Campionatului Național de Minifotbal este programată să se dispute între 2 și 4 iulie, la Râmnicu Vâlcea pe două baze sportive Arenele Traian și Baza Sportivă Oltenia.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal