Grupă cu bronzul de la Supercupă pentru Ajax Dulcisimo la CN

141

Federația de Minifotbal din România a stabilit grupele de la turneul final al Campionatului Național, 2-4 iulie, Râmnicu Vâlcea. Ediția din acest an a CN va aduna cele mai bune 16 echipe din România, formații ce au obținut dreptul a juca la turneul final al Campionatului Național în urma jocurile de la Supercupa României.

În urma tragerii la sorți reprezentanta Galațiul, Ajax Dulcisimo, a fost repartizată în Grupa B, și va avea de înfruntat echipe de calibru din minifotbalul românesc. Pentru a trece în faza următoare a Campionatului Național gălățenii vor avea de trecut de: FC Premiere Arad – medaliata cu bronz la recenta ediție a Supercupei (formație provenită din prima urnă valorică), AEK Oradea – sfert finalistă la Supercupă, formație ce s-a remarcat la prima competiție națională din acest an cu prin defensiva intactă, a încasat doar un gol în tot turneul, și Reggio Brașov, echipă ce provine din cea de a patra urnă valorică.

Pentru a se califica în faza următoare a competiției gălățenii vor trebui să ocupe unul din primele două locuri la finalul jocurilor din grupă. În primul meci din grupă Ajax Dulcisimo va juca cu FC Premiere Arad, meci programat pentru vineri, 2 iulie. A doua zi sâmbătă, 3 iulie, formația gălățeană va juca celelalte meciuri din grupă, de la ora 11.00, este programat jocul cu AEK Oradea, iar de la ora 18.00, gălățenii vor juca cu Reggio Brașov.

Cu minimum o victorie în grupă gălățenii vor putea continua jocurile de la Râmnicu Vâlcea, dar în Cupa ”Boromir”, competiție la care vor participa echipele de pe locurile trei din faza grupelor.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal