La turneul final cu mari probleme de lot. Ajax Dulcisimo, în elita minifotbalului din România

673

Reprezentanta Galațiului în elita minifotbalului românesc, Ajax Dulcisimo, va susține începând de vineri meciurile de la turneul final al Campionatului Național de minifotbal. Formația gălățeană se va deplasa la Râmnicu Vâlcea, acolo unde pe două baze sportive, Arenele Traian și Baza Sportivă Oltenia, va juca alături de cele mai bune 15 echipe de minifotbal din România.

În urma tragerii la sorți formația gălățeană a fost repartizată în Grupa B și va începe competiția contra celui mai bine cotat adversar din faza grupelor FC Premiere Arad – medaliata cu bronz la recenta ediție a Supercupei României, formația ce provine din prima urnă valorică. Jocul este programat să se dispute vineri, 2 iulie, începând cu ora 15.00.

A doua zi, sâmbătă, 3 iulie, de la ora 9.00, Ajax Dulcisimo va juca cu o altă echipă ce a pătruns în fazele superioare la Supercupă, AEK Oradea – sfert finalistă la competiția criteriu de calificare la Campionatul Național, formație ce s-a remarcat la prima competiție națională din acest an cu defensiva intactă, a încasat doar un gol în tot turneul.

Tot sâmbătă, 3 iulie, dar de la ora 18.00, formația gălățeană va juca ultimul meci din grupă cu cei de la Reggio Brașov, echipă ce la tragerea la sorți a fost repartizată în urna a patra valorică. La finalul meciurilor din grupe primele două clasate vor obține calificarea în faza sferturilor de finală, în timp ce echipele clasate pe locul trei vor continua competiția dar în Cupa ”Marian Basno”.

Probleme mari de lot

Pentru turneul de la Râmnicu Vâlcea formația gălățeană va avea o rotație restrânsă. Competiția va fi abordată de Ajax Dulcisimo cu un lot de doar nouă jucători, din care doi nu vor putea susține competiția până la final.

  • Alin Comănescu și Ionuț Daniel Constantinescu – portari;
  • Dragoș Voicu, Daniel Gîță, Iulian Năpîrlică, Constantin ”Boboc” Spînache, Adrian Huhulea, Bogdan Dima, Adrian Grigoraș – jucători de câmp;
  • Iulian Lazăr – manager.

Față de lotul cu care a abordat Superucpa României, competiția la care formația gălățeană a obținut calificarea la turneul final al Campionatului Național, lotul Ajax Dulcisimo a suferit o modificare. Ionuț Constantinescu, accidentat, a fost înlocuit de colegul său de la Sporting Liești, Adrian Grigoraș.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal