Luceafărul Berești preia șefia în grupa de L5 din Cupă

956

Etapa de duminică din faza județeană a Cupei României a cam clarificat situația în ceea ce privește finala actualei ediții. Dacă în grupa de Liga a IV-a Zimbrul Slobozia Conachi pare să nu aibă rival, în cealaltă grupă, cea de Liga a V-a, Luceafărul Berești are prima șansă la finală.

În etapa de duminică formația din Berești s-a impus cu socrul 2-0 în fața celor de la ACS Lascăr Schela, liderul de dinaintea etapei, și a preluat fotoliul de lider al grupei. Etapa a V-a din grupa de Liga a V-a le-a aparținut gazdelor, formațiile organizatoare s-au impus în toate cele patru meciuri ale etapei. Viitorul Costache Negri s-a impus cu scorul 5-3 în jocul cu Flacăra Pechea, Zorile Grivița a învins cu socrul 2-0 Inter Tudor Vladimirescu, iar Siretul Cosmești a învins, scor 3-2, Șoimii Foltești.

Cu două etape înainte de finalul jocurilor din grupe Luceafărul Berești conduce grupa de Liga a V-a cu 15 puncte, 5 victorii, pe doi este Viitorul Costache Negri, 13 puncte, iar fostul lider, ACS Lascăr Schela, este pe trei cu 12 puncte.

Până la finalul grupei mai sunt de disputat două etape. Liderul, Luceafărul Berești, mai are de trecut un test important până la finală, în etapa a VII-a va juca pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri, cealaltă echipă fără înfrângere din grupă. Însă, până la derby-ul cu cei de la Costache Negri mai este o etapă a VI-a, rundă în care se vor duela urmăritoarele liderului: ACS Lascăr Schela și Viitorul Costache Negri. În etapa a VI-a Luceafărul Berești va juca pe teren propriu cu Inter Tudor Vladimirescu, iar celelalte două jocuri ale etapei sunt: Șoimii Foltești – Zorile Grivița și Flacăra Pechea – Siretul Cosmești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal