”Zimbrii” din Slobozia Conachi, ca și calificați în finala Cupei

1188
Foto: Arhivă Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Chiar dacă întâlneau principala urmăritoare pentru locul în finala județeană a Cupei, fotbaliștii de la Zimbrul Slobozia Conachi au realizat scorul etapei a V-a din grupa de Liga a IV-a. Formația din Slobozia Conachi s-a impus cu scorul 7-0 în jocul cu Muncitorul Ghidigeni (locul doi înaintea etapei de duminică), și sunt ca și calificați în finala Cupei României.

”Zimbrii” au cinci puncte avans cu două etape înainte de finalul grupei, un parcurs fără greșeală în actuala ediție a Cupei, cinci jocuri – cinci victorii, cel mai bun golaveraj din grupă 21-3, iar prezența în finală este ca și asigurată.

Pe doi în grupa de Liga a IV-a sunt cei de la Gloria Ivești (victorie, scor 4-0, în etapa de duminică pe terenul celor de la Voința Cudalbi), unul dintre cei doi adversari ai formației din finalul grupei ai ”zimbrilor”, cu 10 puncte, iar în lupta pentru ultima treaptă a podiumului sunt implicate două echipe Muncitorul Ghidigeni (0-7 duminică cu Zimbrul Slobozia Conachi) și Unirea Braniștea (victorie 4-2 pe terenul Viitorului Umbrărești în runda de duminică), ambele cu câte nouă puncte.

Din etapa de duminică se remarcă victoria celor de la Avântul Vânători, scor 2-1, în deplasare pe terenul formației Avântul Drăgănești, prima victorie din actualul sezon pentru formația din Vânători. În ”subsol” ierarhia din grupa de Liga a IV-a din Cupă este: Voința Cudalbi, locul 5, 6 puncte, Viitorul Umbrărești, locul 6, 4 puncte, Avântul Vânători, locul 7, 3 puncte, Avântul Drăgănești, locul 8, 3 puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal