Cătălin Savu, despre dezamăgirea de la EURO 2020. ”Problema lor a venit din interior”

76
Sursa foto: AS.ro

Profesorul Cătălin Savu, antrenor licențiat, fost arbitru de Liga I, a vorbit în direct la Lider Sportiv despre echipa care a dezamăgit la turneul final al Campionatului European de fotbal EURO 2020.

”Nu doar pentru mine, cred că pentru toată lumea fotbalistică, Franța. Discutam despre revenirea lui Karin Benzema la echipa națională și fricțiunile din vestiarul echipei. Se pare că nu numai eu ci toți specialiștii au avut dreptate. Problema Franței a venit din interior. Intrarea lui Benzema, ca și jucător un atacant foarte valoros, și-a pus amprenta pe jocul echipei, dar nu știm ce s-a întâmplat în spate, lucrurile acelea ascunse care sunt în vestiar, dar probabil vor ieși la suprafață.

O echipă națională a Franței plină de vedete și uitați unde s-a ajuns, părinții jucătorilor s-au certat în tribunele stadionului de la București. Se pare că s-au format câteva bisericuțe, iar acest lucru și-a pus amprenta pe evoluția echipei. Odată cu compromisul făcut cu Benzema și Didier Deschamps și-a pierdut din autoritate în vestiar sau pe margine terenului, pentru că în ultimele minute din ce am citit din declarații, țipa la jucători să se apere, iar Pogba, inadmisibil, le cerea jucătorilor să atace. Într-o echipă de tot așa ceva este inadmisibil”, a spus Cătălin Savu la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro.

Lider Sportiv, emisiune specială dedicată EURO 2020, poate fi ascultată în fiecare zi de luni începând cu ora 21.00, La Pro Lider FM.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal