Dorinel: ”Ne-am atins scopul cantonamentului”

266
foto: facebook/SC Oțelul

Timp de aproape două săptămâni lotul SC Oțelul a susținut un stagiu de pregătire montan la Vatra Dorinei. Chiar dacă în cadrul cantonamentului gălățenii au susținut și două jocuri de verificare, ambele pierdute, managerul tehnic, Dorinel Munteanu, spune că scopul cantonamentului, acumulările fizice, a fost atins.

”Rezultatele celor două jocuri amicale nu mă mulțumesc, dar am văzut atitudine, am văzut schimbare de mentalitate, dacă pot să spun, pentru că sunt și jucători noi pe care încerc să-i integrez cât mai repede. Vor mai veni jucători noi, sper ca la începutul primei etape de campionat echipa să fie foarte bună. Nu am avut cum să fie echipa într-o formă foarte bună, pentru că am avut antrenamente foarte grele, jucătorii sunt foarte încărcați, foarte obosiți, dar scopul acestui cantonament l-am atins”, a spus Dorinel Munteanu legat de concluziile cantonamentului montan.

Cele două înfrângeri din cantonament, ambele cu scorul 0-2 în fața celor de la SCM Zalău și Foresta Suceava au fost puse de Dorinel pe seama oboselii fizice a jucătorilor. ”Ne-au lipsit luciditatea, reacția, pentru că jucătorii sunt foarte obosiți, dar asta nu scuză faptul că am pierdut acest joc, nu mi-am dorit niciodată să pierd jocurile, dar eu pierd foarte mult în revenirea la o formă foarte bună și rapidă a echipei noastre”, a declarat Dorinel Munteanu pentru Oțelul TV.

Pregătirile pentru noua ediție de campionat a Ligii a III-a vor fi continuate de Oțelul la Galați undevor alterna antrenamentele cu jocurile de verificare, iar debutul oficial în noul sezon va fi la 11 august, în turul doi din Cupa României.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal