Lieștiul se întărește pe filiera Oțelul

1606
Foto: Sporting Liești Oficial/Facebook

Aflată în plină perioadă de pregătire pentru noua ediție de campionat a Ligii a III-a Sporting Liești mută consistent pe piața transferurilor. Clubul gălățean a perfectat trei transferuri cu care este îndreptățită să aspire la locurile de play-off: George Bîrlădeanu, Stelian Cucu și Bogdan Crihană.

  • George Bîrlădeanu, 33 de ani, mijlocaș dreapta, dar poate fi folosit și ca mijlocaș ofensiv în spatele vârfului sau chiar atacant. Este format de Dunărea Galați, club pentru care e debutat în 2004 în Liga a II-a, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru Politehnica Iași, (Liga I și Liga a III-a), Unirea Urziceni (Liga I), fiind parte a lotului care a obținut titlul de campioană a României în sezonul 2008-2009, Farul Constanța (Liga a II-a), Oțelul Galați (Liga I și Liga a III-a). În prima parte a anului a jucat pentru Oțelul, club la care s-a transferat de la Sporting Liești.
  • Stelian Cucu, 32 de ani, mijlocaș defensiv, dar poate fi folosit și ca fundaș central. Format la clubul Dunărea, în Liga a II-a, a evoluat sub formă de împrumut la Concordia Chiajna, tot în Liga a II-a, în sezonul 2010-2011. A revenit la FCM Dunărea după care a făcut pasul spre Oțelul, în Liga I. După ce Oțelul a retrogradat Stelian Cucu a rămas în Liga I, dar la FC Botoșani club pentru care a evoluat timp de trei sezoane. Tot în Liga I a evoluat, pentru un sezon, și cu Dunărea Călărași. Înaintea transferului la SC Oțelul a mai trecut pe la Chindia Târgoviște și Concordia Chiajna.
  • Bogdan Crihană, mijlocaș, 23 de ani, la nivelul seniorilor a evoluat doar pentru SC Oțelul club de care s-a despărțit în această vară.

În pregătiri cu Sporting Liești mai sunt și alți jucători, dar momentan cei trei sunt jucătorii clubului din Liești.

Altfel, vineri gruparea gălățeană a susținut al doilea meci de pregătire al verii, joc câștigat cu scorul 4-0 contra celor de la Sportul Chiscani. Pentru Liești au marcat: Grigoraș, Bîrlădeanu, Spînache, Iftimie. Antrenorul Ionuț Niculcea a folosit două formule de echipă în jocul cu cei de la Chiscani:

Vădeanu – Voicu, Maftei, Drăgan, Ștefănescu, Munchiu, Grigoraș, Iancu, Mark, Călin, Țicămucă, au jucat în prima repriză, Brăneț, Cucu, Dima, Hodorogea, Năstase, Mihu, Murgoci, Iftimie, Zărnescu, Spînache, Bîrlădeanu, Popa, Milea, au evoluat în partea secundă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal