Loviturile de departajare au oprit Ajax Dulcisimo din drumul spre semifinalele CN

390

Echipa de minifotbal Ajax Dulcisimo s-a oprit în faza sferturilor de finală la Campionatul Național de Minifotbal. Gălățenii puteau pătrunde chiar în ”careul de ași”, dar meciul decisiv de calificare în semifinale a fost pierdut după loviturile de departajare.

De pe locul doi în prima fază a competiției, grupa B, Ajax Dulcisimo a dat peste Golden Boys Bacău în meciul decisiv de accedere în semifinale, câștigătoarea grupei C. Sfertul cu formația din Bacău a fost extrem de spectaculos și s-a decis doar după loviturile de departajare. Echipa din Bacău a condus cu 2-0, dar la pauză s-a intrat la egalitate, scor 2-2.

Căpitanul de la Ajax Dulcisimo, Bogdan Dima, și-a reintrodus echipa în joc după ce a transformat o lovitură de pedeapsă, iar golgheterul echipei, Constantin ”Boboc” Spînache a egalat la doi în prelungirile primei reprize, la ultima fază. La reluare Ajax Dulcisimo s-a instalat la conducere, Daniel Gîță a marcat cu călcâiul, cu poarta în spate, pentru 3-2. Formația din Bacău a egalat la 3 stabilind scorul după 40 de minute. La scor egal după 40 de minute s-a trecut la loviturile de departajare. La șuturile de stabilire a învingătoarei ”Boboc” Spînache și Bogdan Dima au marcat, Iulian Năpîrlică a ratat.

Formația gălățeană a încheiat Campionatul Național de la Râmnicu Vâlcea în top 8, deși a beneficiat de un lot restrâns numeric.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal