Oțelul a definitivat alte trei transferuri

1080
Foto: SC Oțelul.ro

Aflat în pregătiri pentru nou ediție de campionat lotul SC Oțelul pentru noua ediție de campionat prinde contur. În acest sens clubul gălățean a perfectat alte trei transferuri, după cele trei anunțate anterior.

  • Andrei Rus – fundaș dreapta – 19 ani, fotbalist ce a început fotbalul în localitatea natală, la formația Viitorul Gherla. S-a mutat alături de familie în Anglia, unde a continuat activitatea sportivă la formații din ligile inferioare, precum Pro Football Academy, Hadley FC, Potters Bar Town FC. Apoi a făcut pasul în Cipru, evoluând la Alki Oroklini, din Liga a III-a cipriotă.
  • Dumitru Demian – mijlocaș dreapta – 22 de ani, originar din Chișinău, Republica Moldova – a fost format la juniorii celor de la Dacia Buiucani, Chișinău, dar apoi a trecut în fotbalul italian, evoluând încă de la o vârstă fragedă în Serie D, la echipele Virtus Verona, Levico Terme și Legnano Salus, adunând 87 de prezențe în acest eșalon. A revenit apoi în țara natală, la formația unde a început să practice fotbalul și a evoluat alături de Dacia Buiucani, în prima ligă a Moldovei, reușind să marcheze de 6 ori și să ofere 2 assist-uri în cele 30 de meciuri în Divizia Națională. A fost selecționat în echipa națională a Republicii Moldova la toate categoriile de juniori, inclusiv Under 21.
  • Alexandru Uțiu – portar – 18 ani, a început fotbalul la juniorii celor de la CFR Cluj-Napoca, reușind să se remarce la nivelul juvenil. A făcut apoi trecerea la un alt club de primă ligă, la Gaz Metan Mediaș, apărând poarta formației U19, dar având prezențe și la formația secundă ce evolua în Liga 3. A fost cooptat și în lotul echipei de seniori, însă fără a reuși să bifeze vreun meci oficial.

Cu cele trei transferuri transferuri anunțate astăzi SC Oțelul urcă la șase numărul achizițiilor, anterior pentru SC Oțelul au mai semnat:

  • Gabriel Nedelea – fundaș stânga – 21 de ani, jucător este format de Academia Gheorghe Hagi ce a mai evoluat pentru Viitorul Constanța și Gloria Buzău – 30 meciuri în Liga a II-a.
  • Andrei Vaștag – mijlocaș central – 27 de ani, jucător format de LPS Banatul Timișoara de unde a fost transferat de Săgeata Năvodari, iar apoi a făcut trecerea la Viitorul Constanța. A mai evoluat pentru Dinamo București, Corona Brașov, Metalul Reșița, SV Würmla (Austria), CSM Deva, CSM Reșita, Metalurgistul Cugir, FC Snagov și CSO Filiași – 19 meciuri în Liga 1, 53 meciuri în Liga a II-a. Este fiul fostului campion mondial la box Francis Vastag.
  • Valentin Niculae – fundaș stânga, mijlocaș stânda/dreapta – 22 ani, a evoluat de-a lungul carierei la formații precum CS Balotești, Dunărea Călărași, Turris Turnu Măgurele, CSA Steaua București și ACS Mostiștea Ulmu – 50 meciuri în Liga a II-a.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal