Oțelul a perfectat primele transferuri ale verii

2419
Foto: ascotelul.ro

Înaintea debutului în meciurile amicale SC Oțelul a perfectat primele achiziții pentru viitoarea ediție de campionat. Trei dintre jucătorii prezenți la primul antrenament al sezonului au perfectat înțelegeri cu gruparea roș-alb-albastră.

  • Gabriel Nedelea – fundaș stânga – 21 de ani, jucător este format de Academia Gheorghe Hagi ce a mai evoluat pentru Viitorul Constanța și Gloria Buzău – 30 meciuri în Liga a II-a.
  • Andrei Vaștag – mijlocaș central – 27 de ani, jucător format de LPS Banatul Timișoara de unde a fost transferat de Săgeata Năvodari, iar apoi a făcut trecerea la Viitorul Constanța. A mai evoluat pentru Dinamo București, Corona Brașov, Metalul Reșița, SV Würmla (Austria), CSM Deva, CSM Reșita, Metalurgistul Cugir, FC Snagov și CSO Filiași – 19 meciuri în Liga 1, 53 meciuri în Liga a II-a. Este fiul fostului campion mondial la box Francis Vastag.
  • Valentin Niculae – fundaș stânga, mijlocaș stânda/dreapta – 22 ani, a evoluat de-a lungul carierei la formații precum CS Balotești, Dunărea Călărași, Turris Turnu Măgurele, CSA Steaua București și ACS Mostiștea Ulmu – 50 meciuri în Liga a II-a.

Din lotul de sezonul trecut va evolua în continuare pentru formația gălățeană Fernando Dobre, 20 de ani, jucător ce înainte de Oțelul a mai jucat pentru CS Muscelul Câmpulung și CSM Reșița.

O nouă plecare – portarul iulian Dinu

În afara jucătorilor care și-au încheiat angajamentele cu Oțelul, detalii aici, în sezonul viitor pentru Oțelul nu va juca portarul Iulian Dinu. Sportivul de 23 de ani a ajuns la un acord pentru încheierea contractului cu acordul părților.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal