Oțelul urcă la opt numărul achizițiilor din vară

2466
Foto: ascotelul.ro

Aflată în stagiu de pregătire montan la Vatra Dornei gruparea roș-alb-albastră SC Oțelul are începând din această săptămână doi noi jucători la antrenamente. Basarabenii Vasile Jardan și Vadim Crîcinari vor ataca din sezonul viitor promovarea în liga secundă împreună cu Oțelul.

  • Vasile Jardan, 28 de ani, mijlocaș central. S-a lansat la Dacia Chișinău, a mai jucat pentru Academia Chișinău, FC Dinamo-Auto Tiraspol și Milsami Orhei. Cu formația din centrul Republicii Moldova a câștigat Cupa și Supercupa Republicii de peste Prut. Cu cei de la Milsami Jardan a evoluat și în preliminariile UEFA Europa League unde a și marcat un gol. A jucat pentru echipele de juniori și tineret ale Republicii Moldova.
  • Vadim Crîcimari, 32 de ani, atacant. A evoluat de-a lungul carierei pentru FK Mughan (Azerbaijan), Rapid Ghidighici, FC Speranta Crihana Veche, Zimbru Chișinău, FC Tosno (Rusia, L2), SKA-Energhia Habarovsk (Rusia, L2), Academia Chișinău, FC Dinamo-Auto Tiraspol, CSF Speranta Nisporeni, FC Floresti și Dacia Buiucani.

Prin achiziția celor doi contingentul de basarabeni de la Oțelul urcă la trei. Celălalt jucător originar din Republica Moldova din lotul Oțelului este Dumitru Demian. De altfel, cei trei au jucat sezonul trecut pentru Dacia Buiucani, formație ce a încheiat pe locul cinci Divizia Națională a Republicii Moldova.

Altfel, transferurile din această vară, opt la număr, vor putea fi urmărite la lucru de managerul tehnic Dorinel Munteanu în amicalul din cantonament de miercuri cu SCM Zalău, ora 10.30.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal