United revine în Liga Campionilor!

436
Sursa foto: captură QazSport

Vicecampioana României, United Galați, va participa pentru al doilea sezon consecutiv în competiția supremă din futsal intercluburi UEFA Futsal Champions League. Formația gălățeană, finalistă în ediția recent încheiată din Liga I, va înlocui în competiția continentală Imperial Miercurea Ciuc, formație ce și-a anunțat retragerea din toate competițiile.

”Având în vedere Adresa comunicată FRF la data de 08.07.2021 de reprezentanții clubului ACS Imperial Wet Miercurea Ciuc cu privire la retragerea clubului din toate activitățile sportive, coroborat cu faptul că structura sportivă anterior menționată fusese desemnată ca reprezentanta României în competiția UEFA Futsal Champions League, ediția 2021/2022, luând în considerare clasamentul final al Ligii 1 de fotbal în sală sezonul 2020/2021, aprobă ca echipa clasată pe locul al doilea la finalul sezonului 2020/2021, respectiv CS UNITED GALAȚI să înlocuiască echipa ACS Imperial Wet Miercurea Ciuc în competiția UEFA anterior menționat”, este hotărârea Comitetului de Urgență al Federației Române de Fotbal.

Pentru United va fi al doilea sezon consecutiv în care va juca în Liga Campionilor. Sezonul trecut formația gălățeană a încheiat singura competiție europeană rezervată cluburilor în faza optimilor de finală. Băieții lui Florin Ignat au încheiat parcursul din Ligă în Kazahstan pe terenul celor de la Kairat Alamty, după un meci pierdut, scor 6-1. Anterior formația gălățeană a eliminat Rekord Bielsko-Biała, campioana Poloniei, după 6-3 în Polonia și Dolphins Ashdod, victorie 1-0 la Galați.

Reprezentanta României în UEFA Futsal Champions League va intra în competiție direct în main round. În prima fază se vor disputa tururile preliminare. Meciurile din main round au programată ca dată de disputare perioada 26-31 octombrie, iar la 30 august, va avea loc tragerea la sorți a meciurilor.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal