Academia Phoenix prinde Rădăcini!

76

În plină desfășurare a campusului Phoenix Basketball Camp clubul organizator al campusului, Academia de Baschet Phoenix Galați a făcut public, în cadrul unei conferințe de presă, parteneriatul cu societatea Rădăcini Galați. Prin intermediul parteneriatului clubul gălățean își propune formarea și dezvoltarea viitorilor jucători ai Academiei gălățene.

”Pornim la un drum lung, anevoios, un drum la care trebuie să fim atenți la tot ce întreprindem. Nu dorim să scoatem rezultate de moment, vrem să ne concentrăm pe un proces de dezvoltare, un proces de formare a viitorilor jucători. Acest lucru va fi realizabil prin finanțare, prin susținerea logistică și financiară a acestui proiect. La rândul nostru vom dezvolta și vom concretiza nu doar prin ce înseamnă metodologie tehnico-tactică și prin tehnologizare. Este lucrul și domeniul la care Academia noastră, împreună cu partenerii au concis să dezvolte pentru că tehnologia ne obligă”, a spus Florin Nini managerul Academiei de Baschet Phoenix Galați.

Directorul Rădăcini Galați, Jean Ion, declară că prin intermediul parteneriatului se urmărește selectarea și formarea unui număr cât mai mare de copii în activitatea sportivă. ”Alături de partenerul nostru strategic Universitatea Danubius sperăm să ajutăm în ceea ce ne-am propus să fie un parteneriat benefic din toate părțile. În comunitatea noastră Galați și Brăila, pentru că suntem foarte aproape de Brăila, încercăm să atragem cât mai mulți copii în activitatea sportivă. Activitatea sportivă presupune și o pregătire intelectuală, din această cauză partenerul Universitatea Danubius acordă tot suportul pentru pregătirea educativă, un sportiv bun trebuie să fie și un elev bun, cu rezultate” , a spus directorul societății Rădăcini Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal