CSM Galați își conturează lotul pentru noul sezon

122
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de baschet masculin de la CSM Galați este în faza în care își conturează lotul pentru noua ediție de campionat. Formația gălățeană a anunțat deja primele nume ce vor face parte din echipa cu care Florin Nini va aborda viitoarea ediție a LNBM.

Până în acest moment clubul gălățean a oficializat angajamente cu:

  • Kareem Lemonte Brewton, SUA, 25 de ani, 1,90 m, extremă/conducător de joc. Sezonul trecut americanul a evoluat în Portugalia, la Esgueira unde s-a remarcat prin numărul mare de puncte înscrie.
  • Maksin Sturanovic, Muntenegru, 33 de ani, 2,10 m, jucător ce a evoluat și sezonul trecut pentru CSM Galați. A lucrat cu Florin Nini și la BCMU Pitești, club de la care s-a transferat la CSM Galați.
  • Marius Ciotlăuș, 25 de ani, 1,96 metri. La fel ca în cazul lui Sturanovic a colaborat cu Florin Nini și la echipa din Pitești. A mai jucat pentru: Dinamo, SCM Craiova, U Mobitelco Cluj-Napoca.
  • George Alexandru Vlad, 21 de ani, 1,90 m. Va juca pentru al patrulea sezon consecutiv la Galați. în 2019 alături de CSM Galați a devenit campion național de tineret, U20.
  • David Robert Stan, pivot, 22 de ani, 2.03 m. Un produs al Academiei Phoenix Galați revine în orașul natal după un sezon petrecut la Sibiu sub îndrumarea lui Florin Nini.
  • Teodor Gherman, Cristian Cîmpeanu, juniori proveniți de la Academia Phoenix Galați.

Debutul în noua ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin este programat pentru CSM Galați în intervalul 24-28 septembrie, cu un joc în Cupa României contra celor de la Argeș Pitești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal