Debut promițător pentru FC Universitatea

282
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de fotbal feminin a Galațiului, FC Universitatea, a pierdut la limită jocul de debut în actuala ediție a Ligii I. Gruparea gălățeană a cedat cu scorul 1-2 jocul cu Fair Play București, meci disputat pe stadionul Dunărea. În ciuda înfrângerii semnele sunt încurajatoare în ceea ce privește sezonul pentru gruparea gălățeană.

Chiar dacă echipa gălățeană a deschis scorul, a marcat Lucia Meleacă, grupare bucureșteană a profitat de experiența superioară și s-a impus cu 2-1, după ce la pauză cele două echipe s-au aflat la egalitate, scor 1-1.

FC Universitatea a abordat meciul cu o nouă formulă, iar echipa de start a fost: Mădălina Grecu – Adelina Crăciun, Lavinia Bot, Georgiana Bobocea, Ioana Sfeftcu -Lidia Moacă, Issabelle Bengescu, Andreea Surcică – Lucia Meleacă, Anca Nina, Adelina Chiriac. Antrenori: David Asandei, Gabriel Călinescu, Gheorghe Cucu.

Titularul dintre buturile formației gălățene, Mădălin Grecu, a fost la primul meci pentru FC Universitatea, în aceeași situație au fost și Lavinia Bot și Issabelle Bengescu. Adelina Chiriac și Ioana Sfetfcu au fost junioarele formației gălățene, iar Georgiana Bobocea, de regulă portar, a jucat în câmp tot meciul. Pentru formația gălățeană au mai intrat în partea secundă Elena Ivan și Diana Stoian.

Pentru jocul cu gruparea bucureșteană FC Universitatea a avut și o serie de indisponibilități: Valentina Ivan, Roxana Pazargic, Irina Ivan și Alexandra Condrea, ultima absentă din motivă medicale.

”Având în vedere că este pentru prima dată când jucam în formula asta, neavând posibilitatea unui joc de pregătire, felicit fetele și sunt mândru de ele. Am pierdut un meci, zic eu decent, și mai avem încă 10 meciuri de disputat, iar la final vom vedea ce s-a putut realiza. Vom lupta până în ultima secundă și sunt încrezător că vom face puncte în acest tur”, ne-a transmis Gabriel Călinescu despre primul joc al sezonului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal