Șase achiziții pentru noul sezon la CSM Arcada

176

Campioana României din ultimele trei sezoane mai are doar o săptămână până la reluarea pregătirilor. La reluarea antrenamentelor se vor prezenta și cele șase noi achiziții ale clubului gălățean:

  • Pedro Rangel, 32 ani, Mexic, 1.92 m, ridicător, ultima echipă pentru care a jucat a fost Omonia Nicosia, în Cipru. A evoluat pentru echipe din: Mexic, Portugalia, Spania și Franța. Este căpitanul echipei naționale a Mexicului. căpitanul Naţionalei Mexicului.
  • Ionuţ Ciprian Teleleu, 35 ani, 1.89 m, ridicător, în ultimele trei sezoane a jucat în Divizia A1 pentru SCMU Craiova
  • Alejandro Toro, 32 de ani, 1.90 m, trăgător secund, Argentina, a jucat ultima oară pentru UPCN în Argentina. A mai evoluat pentru AC Orestiada, în Grecia, Orange Nassau, Franța, sau Lomas Volley, Argentina.
  • Julian Bissete, 30 ani, 1.98 m, trăgător secund, Santa Lucia, a mai jucat la CSM Arcada în perioada 2018-2020. În ultimul sezon a jucat în Grecia pentru Filippos Veroias. În România a mai jucat pentru Tricolorul LMV Ploiești.
  • Tudor Magdaș, 23 de ani, 2.00 m, centru. Vine de la Unirea Dej, iar în prima ligă masculină de volei, Divizia A1, a mai jucat pentru Tricolorul Ploiești.
  • Andrei Butnaru, 23 ani, 2.08 cm, centru, transferat de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, a mai evoluat pentru CSM Suceava.

Din lotul de sezonul trecut vor evolua pentru CSM Arcada în noul sezon competițional: Liviu Cristudor, Vlad Kantor, Alexandru Rață, Marian Bala, Filip Sestan, Vasile Talpă și Ovidiu Darlaczi. Staff-ul tehnic va fi format în continuare din Sergiu Stancu – antrenor principal, Răzvan Tănăsescu – antrenor secund, Eugen Pascale – fizioterapeut, Rene Luna – preparator fizic.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal