Transfer în centrul defensivei la Oțelul

269
foto: www.ascotelul.ro

În campania de consolidare a lotului cu care va aborda noua ediție de campionat a Ligii a III-a gruparea roș-alb-albastră a atins punctul culminant, primul transfer internațional al sezonului, cu excepția jucătorilor din Republica Moldova aflați în lot. Imediat după calificarea în turul trei al Cupei României formația gălățeană a anunțat primul transfer internațional al sezonului, François Yabré Tobasegnou.

În vârstă de 30 de ani jucătorul născut în Coaste de Fildeș, dar cu cetățenia statului Burkina Faso, evoluează în centrul defensivei. Experiența la Oțelul nu va fi prima în România pentru Tobasegnou, el a mai jucat în ligile secunde din România pentru Luceafărul Oradea, Viitorul Pandurii Târgu Jiu sau Aerostar Bacău. Tobasegnou a acumulat un total de 42 de meciuri în Liga a II-a din România. Înainte de experiențele din România ultima achiziție a Oțelului a jucat în Norvegia, stat în care a și obținut pașaportul, pentru Mjøndalen IF, Strømmen, Kongsvinger, HamKam și FK Mjølner.

François Yabré Tobasegnou este al 11-lea transfer al sezonului pentru echipa manageriată de Dorinel Munteanu, celelalte achiziții ale verii de la Oțelul sunt: Maxim Cojocaru, Vasile Jardan, Vadim Crîcimari, Alexandru Uțiu, Andrei Rus, Dumitru Demian, Gabriel Nedelea, Andrei Vaștag, Valentin Niculae.

Altfel, următorul meci oficial al Oțelului este programat pentru 25 august, în Cupa României, cu un adversar ce urmează să fie stabilit de FRF. Jocul de Cupă va fi cu trei zile înainte de debutul în noua ediție de campionat a Ligii a III-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal