”Baby Universitatea”, carne de tun pe terenul campioanei

202

Echipa de fotbal feminin a Galațiului, FC Universitatea, a susținut duminică, în etapa a IV-a din Liga I, cel mai greu meci din actuala ediție de campionat. Formația gălățeană s-a deplasat pe terenul multiplei campioane U Olimpia Cluj-Napoca.

Cum situația financiară și la nivelul lotului nu este tocmai roză la clubul gălățean, Universitatea a pierdut jocul de pe terenul campioanei, scor 10-0, la pauză 7-0. Președintele și antrenorul secund de la FC Universitatea, Gabriel Călinescu, ne-a transmis că în ciuda înfrângerii la scor, clubul și-a îndeplinit obiectivele. Primul dintre ele, deplasarea, iar al doilea, încă o junioară a debutat la formația gălățeană.

”În acest joc a debutat Georgiana Munteanu din Berești, jucătoare de doar 16 ani. Tot în acest joc, pentru prima dată am jucat într-un meci oficial cu cinci junioare în primul echipa de start. Le felicit atât pe ele cât și pe restul fetelor. Au făcut tot ce a depins de ele ca să nu pierdem la o diferență mult mai mare. La acest meci ne-am depășit obiectivul deoarece am rezistat din punct de vedere financiar, am promovat o junioară și am dat minute unui număr mai mare de junioare”, ne-a spus Gabriel Călinescu.

Pentru FC Universitatea urmează meciul de pe teren propriu cu un adversar mai accesibil, Banat Girls Reșița, 3 octombrie, ora 10.00, stadionul ”Dunărea”. Președintele clubului gălățean este încrezător în șansele fetelor sale în a obține primele puncte din acest sezon. ”De acum înainte ne pregătim pentru următorul meci de acasă unul extrem de important având în vedere ca este diferența de doar un punct între noi. Sunt încrezător că putem ofer mai mult, vom continua să muncim și vom lupta la fiecare meci”, a spus Gabriel Călinescu.

FC Universitatea este pe 11, penultimul, în Liga I a fetelor fără puncte în acest sezon. Cu o victorie în meciul cu formația din Reșița, locul 10, un punct, formația gălățeană ar putea urca până pe locul 9.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal