”Boboc” Spânache, primul hat-trick pentru Braniștea

Revenit în primul eșalon județean după o ”escală” în Liga a III-a cu defuncta Avântul Valea Mărului, fostului golgheter al campionatului Constantin ”Boboc” Spânache nu i-au trebuit prea multe jocuri pentru a se remarca și în tricoul actualului lider din primul eșalon județean.

După ce a marcat câte un gol în primele două meciuri ale sezonului, cu Covurlui Târgu Bujor și Agrostar Tulucești, ”Boboc” și-a trecut în cont prim triplă stagională în jocul considerat derby cu cei de la Voința Cudalbi (victorie 8-0). Atacantul de 34 de ani al celor de la Braniștea a marcat două goluri până în pauză, minutele 24 și 31, iar cea de a treia reușită a fost marcată în minutul 70.

Cu cele cinci reușite de până acum ”Boboc” și-a depus candidatura pentru un nou titlu de golgheter în primul eșalon județean. Precedentul titlu de golgheter a fost câștigat de ”Boboc” în sezonul 2017-2018, campionat în care a marcat 52 de goluri pentru Zimbrul Slobozia Conachi. În perioada în care a evoluat pentru ”zimbri” Spânache a fost ”văduvit” de titlul de golgheter în sezonul 2019-2020, campionat întrerupt de pandemie. În momentul întreruperii ”Boboc” avea 41 de goluri marcate.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.