Braniștea conduce la toate capitolele din Liga a IV-a

1027
Unirea Braniștea - liderul la zi din Liga a IV-a

După ce s-au disputat primele două etape din campionatul primului eșalon județean Unirea Braniștea s-a impus ca principala favorită la câștigarea titlului. Formația din Braniștea conduce Liga a IV-a gălățeană cu șase puncte, la egalitate cu Gloria Ivești și Voința Cudalbi, contracandidatele echipei din Braniștea la titlu.

Echipa pregătită de Ionuț Niculcea deține șefia clasamentului grație golaverajului: 18 goluri marcate, doar unul încasat. Cu cele 18 reușite formația din Braniștea are și cea mai bună ofensivă din campionat, în același timp ”uniriștii”, cu un singur gol încasat, au și cea mai sigură defensivă.

Și în ceea ce privește realizările individuale se remarcă jucătorii formației din Braniștea, Adrian Anastasie, cu cinci goluri marcate, ocupă prima poziție în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu Dan Robertino Stan de la Argostar Tulucești.

După primele două etape din campionatul Ligii a IV-a gruparea din Braniștea deține scorul record al campionatului, 11-1 din etapa a II-a din jocul de la Agrostar Tulucești, 11 goluri fiind cel mai mare număr de goluri marcate de echipe în actuala ediție de campionat.

Pentru Unirea Braniștea urmează primul derby al sezonului. Duminică, 19 septembrie, pe terenul din Braniștea, Unirea va juca cu Voința Cudalbi, echipa de pe locul trei cu șase puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal