CSM Galați și-a completat ”linia” de hocheiști străini

799
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de hochei de la CSM Galați și-a completat linia de jucători străini cu achiziția a încă doi jucători, un atacant, Konstantin Kulikov, 34 de ani), și un fundaș, Denis Makarov, 38 de ani.

  • Konstantin Kulikov a jucat în ultimele trei sezoane la două formații din Kazahstan, Beibarys Atyrau și Arlan Kokshetau, la prima dintre ele fiind pregătit de actualul antrenor de la CSM Galați, Vladimir Klinga. A mai jucat pentru echipe din ligile secunde din Rusia precum: Neftekhimik Nizhnekamsk, Zauralie Kurgan sau Molot-Prikamie Perm.
  • Denis Makarov are ca punct de referință în carieră cinci sezoane petrecute în KHL pentru Lada Togliatti, Spartak Moskva și Avtomobilist Yekaterinburg. A evoluat trei sezoane în Kazahstan la Beibarys Atyrau și Ertis Pavlodar, plus două echipe din Ucraina, Dnepr Kherson și Ledyanye Volki.

Alături de cei doi pentru CSM Galați vor evolua în noua ediție de campionat alți trei jucători străini, transferați în această vară din spațiul ex-sovietic: Sergei Kopylets (fundaș, 32 de ani), Belarus, Yuri Nazarov (atacant, 28 de ani), Rusia, Yevgeni Chemerilov (atacant, 36 de ani), Rusia.

Cei cinci se alătură lotului actual al echipei format din: Otto Onodi, Magor Szopos, Adrian Ionescu – portari; Cătălin Berdilă, Attila Szocs, Vladimir Teamriuc, Evgheni Yemelianenko, Otto Szopos, Remus Gheorghe, Roland Ivacson, Yevgheny Lymansky, Vitali Kirichenko, Mircea Constantin și Alexander Neznamov.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal