CSM Galați urcă la trei numărul achizițiilor jucătorilor străini

776
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După oficializarea transferului fundașului din Belarus Serghei Kopylets, echipa de hochei de la CSM Galați a mai oficializat alte două achiziții de jucători străini.

  • Yuri Nazarov, Rusia, 28 de ani, atacant. A jucat ultima oară pentru Sokol Krasnoyarsk în VHL, liga secundă din Rusia, formație pentru care în 15 jocuri nu a acumulat puncte. Anterior a evoluat pentru Lada Togliatti, tot în VHL, 4 puncte în 18 jocuri. Atacantul rus are în palmares și 86 de jocuri în KHL la Metallurg Novokuznetsk și Amur Khabarovsk (9 puncte în 35 de jocuri).
  • Yevgeni Chemerilov, Rusia, 36 de ani, atacant. Ultima echipă pentru care a evoluat a fost HK Almaty, Kazakhstan, 8 puncte în 13 jocuri. În sezonul trecut a mai jucat pentru alte două echipe: Ertis Pavlodar, Kazakhstan, și HK Kremenchuk, Ucraina. Chemerilov a mai trecut pe la Lada Togliatti în VHL sau Zauralie Kurgan. În perioada cât a evoluat în Kazakhstan noul atacant al gălățenilor a marcat 60 de goluri și a oferit 81 de pase decisive în cele cinci sezoane petrecute la HK Almaty, Ertis Pavlodar, Beibarys Atyrau, Kulager Petropavlovsk sau Arlan Kokshetau.

CSM Galați a transferat până în acest moment trei jucători străini, Sergei Kopylets, Yuri Nazarov și Yevgeni Chemerilov. Clubul gălățean mai are de transferat încă doi străini conform anunțului din debutul campaniei de achiziții.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal