Dorinel anunță măsuri drastice după înfrângerea de la Focșani

4781

Înfrângerea de pe terenul celor de la CSM Focșani, scor 1-3, nu va rămână fără urmări la Oțelul. Managerul tehnic al formației roș-alb-albastre, Dorinel Munteanu, a anunțat că în pauza de iarnă lotul Oțelului va suferi modificări. ”A fost un semnal foarte mare pentru că vine iarna și voi face schimbări. Am mers pe idea de continuitate, am spus ca jucătorii aduși în vară pot să se ridice la nivelul pretențiilor pe care eu si clubul Oțelul le avem. Dar acest joc, cu un adversar pot să spun bun, a demonstrat că voi face schimbări cu siguranță”, a spus Dorinel pentru Oțelul TV .

Tehnicianul oțelarilor a mai declarat că actualii componenți ai Oțelului au și unele probleme de atitudine. ”Jucătorii nu au presiune din acest punct de vedere chiar am încercat să nu aibă nici o presiune decât preocuparea de joc, să se prezinte foarte bine la joc, dar avem niște probleme de atitudine. Jucătorii care nu încep meciul titulari sunt dezamăgiți, iar când intra nu schimbă jocul, jucătorii cărora le-am dat continuitate s-au descurcat foarte slab. Atât timp cât stau în spatele jucătorilor, să aibă toate condițiile necesare la acest nivel, voi lua măsuri cu siguranță și vor fi măsuri drastice”, spune Dorinel.

Cu 9 puncte acumulate în 5 jocuri Oțelul este pe trei în clasamentul seriei I din Liga a III-a, iar etapa viitoare va juca pe terenul noi promovatei Dinamo Bacău, 2 octombrie, ora 15.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal