Dorinel, despre meciul cu Focșaniul: ”Orice punct este foarte important”

164
foto: facebook/SC Oțelul

După o serie de trei victorii consecutive, una dintre ele chiar pe terenul uneia dintre contracandidate, Oțelul are sâmbătă un nou meci cu miză în campionatul Ligii a III-a. Roș-alb-albaștrii vor juca sâmbătă, începând cu ora 17.00, pe terenul celor de la CSM Focșani, o altă echipă cu care se duelează pentru locurile din play-off.

Pentru jocul din Vrancea gruparea roș-alb-albastră își propună să câștige toate punctele, însă Dorinel admite și varianta unui meci egal. ”Orice punct este foarte important pentru noi. Focșaniul este o contracandidată, a pierdut un singur joc în acest campionat, în ultimul minut cu un autogol cu Ianca, au echipă bună. Eu trebuie să pregătesc echipa din punct de vedere mental, pentru că mental este problema la noi, să ne revenim după un joc bun să ne ridicăm la ora jocului cu Focșaniul la un nivel foarte bun. Va fi un meci mult mai greu decât cel cu Ianca”, a spus Dorinel Munteanu, managerul tehnic de la Oțelul.

Oțelul este pe doi în clasamentul la zi din seria a II-a, nouă puncte din patru jocuri (trei victorii-o înfrângere), un punct mai puțin decât liderul, Sporting Liești, în timp ce vrâncenii sunt pe patru în C2 cu șapte puncte, (două victorii, o remiză, o înfrângere).

Pentru jocul de sâmbătă managerul tehnic de la Oțelul Dorinel Munteanu are o singură indisponibilitate, Ștefan Farcaș, în recuperare după o accidentare. În lotul roș-alb-albaștrilor va reveni Dumitru Demian, suspendat în precedentele trei etape în urma unui cartonaș roșu încasat în prima etapă la Liești.

Altfel, în etapa a V-a liderul seriei secunde din Liga a III-a Sporting Liești va juca pe teren propriu, sâmbătă, 25 septembrie, ora 17.00, cu nou promovata Dinamo Bacău. Lieștiul conduce seria cu zece puncte din patru jocuri, singura echipă din serie fără înfrângere, în timp ce adversarii de sâmbătă sunt pe locul 9, din 10, fără puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal