Dorinel: ”Echipa este în creștere”

210

Victoria cu scorul 8-0 de etapa trecută a fost dublată de fotbaliștii de la Oțelul cu o victorie, scor 2-0, pe terenul unei dintre contracandidatele la accederea în eșalonul superior, Aerostar Bacău. După victoria de la Bacău managerul tehnic al Oțelului, Dorinel Munteanu, apreciază evoluția ascendentă a echipei cât și capacitatea de concentrare a jucătorilor.

”Obiectivul a fost să câștigăm cele trei puncte. Am avut în față o echipă foarte bună ce are gânduri de promovare sau să prindă play-off. Am făcut o partidă bună, atât tacit cât și fizic. Puteam să mai înscriem, am mai avut foarte multe șanse de a marca. Sunt bucuros de randamentul în creștere al echipei. Mă bucur că a ieșit în evidență echipa, iar jucătorii care au intrat pe parcursul jocului au făcut diferența, băieții au respectat ce am discutat. Mi-a fost puțin teamă după acel 8-0 cu Chiscaniul de etapa trecută, de o ușoară relaxare, dar băieții mi-au demonstrat că echipa se concentrează maximum la fiecare meci”, a spus Dorinel.

Pentru Oțelul urmează al doilea joc al sezonului de pe teren propriu, sâmbătă, 18 septembrie, începând cu ora 17.00, cu Viitorul Ianca, (locul 4 cu 6 puncte). ”Deja mă gândesc la meciul cu cei de la Ianca. Va fi un meci greu cu Ianca, dar cum am mai spus noi ne pregătim să câștigăm fiecare joc. Nu va fi ușor cu Inaca, nu a fost nici cu Bacăul, dar cu unitatea echipei, cu organizarea foarte bună a jocului, am câștigat”, a spus Dorinel Munteanu despre următorul joc al gălățenilor.

Oțelul este pe doi în clasamentul seriei a doua din Liga a III-a cu șase puncte din trei jocuri, trei puncte mai puțin decât echipa de pe primul loc Sporting Liești, la egalitate de puncte cu Metalul Buzău și Viitorul Ianca.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal