Dorinel, înainte de meciul cu Ianca: ”Pentru noi fiecare joc este ca o finală”

198
foto: facebook/SC Oțelul

După victoria de la Bacău, una dintre contracandidatele la play-off, Oțelul va juca în runda a treia a campionatului pe teren propriu cu o altă pretendentă la grupa superioară a seriei, Viitorul Ianca. Managerul tehnic al Oțelului, Dorinel Munteanu, anunță că și-a ”pus în gardă” jucătorii înaintea jocului cu brăilenii.

”Meciul cu Inaca va fi unul foarte dificil, avem în față o echipă incomodă care a demonstrat că poate să pună probleme, cum au făcut în prima etapă cu Aerostar, joc pierdut în ultimele minute. Le-am atras atenția jucătorilor de importanța și de dificultatea jocului, avem nevoie ca echipa să fie concentrată, să fie determinată și să putem câștiga cele trei puncte.

Sunt convins că va fi un joc de luptă, dar am încredere în băieții mei. Mai mult, dacă înaintea jocului cu Aerostar i-am atenționat să rămână cu picioarele pe pământ, la fel le-am spus după victoria de la Bacău. Pentru noi fiecare joc este ca o finală, îmi doresc pas cu pas să adunăm puncte pentru play-off, parte a campionatului care va fi foarte dificilă”, a spus Dorinel pentru Oțelul TV.

Pentru jocul de sâmbătă, ora 17.00, stadionul ”Oțelul”, Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe Ștefan Farcaș, în continuare accidentat, și Dumitru Demian, suspendat trei etape după meciul de la Liești, jucătorul basarabean va efectua ultima etapă de suspendare.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal